Φυσικά Πρόσωπα - CRI Group

Φυσικά Πρόσωπα

Η CRI είναι η πλέον πρωτοποριακή εταιρεία στην Κύπρο – με γραφεία στις κυριότερες πόλεις – και ειδικεύεται στην ατομική και εταιρική αναδιοργάνωση και αποκατάσταση. Πιστεύομε ότι έχουμε μια μοναδική και καινοτόμο προσέγγιση, όσον αφορά στην εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που σχετίζονται με όλα τα είδη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Σχετικά

Η εξειδικευμένη ομάδα μας αποτελείται από αδειούχους επαγγελματίες σε θέματα αναδιοργανώσεων και αφερεγγυότητας – τόσο στη Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο – με πολύχρονη πείρα.

Οι εμπειρίες μας αφορούν σε όλες τις πτυχές της εταιρικής αναδιοργάνωσης και αποκατάστασης και της ατομικής αφερεγγυότητας. Είμαστε σε θέση να σας συμβουλεύσομε και να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τα αίτια των προβλημάτων σας και να σας καθοδηγήσομε να ξεπεράσετε την κρίση.

Για σωστές, αμερόληπτες και – πάνω από όλα – επαγγελματικές συμβουλές, επικοινωνήστε με το γραφείο της CRI στην περιοχή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επιπλέον

Εάν έχετε προσωπικές ή εταιρικές οικονομικές δυσκολίες που απαιτούν εξειδικευμένες συμβουλές ή /και πληροφορίες, εάν είστε προνομιούχος ή πιστωτής χωρίς εξασφάλιση ή σχετίζεστε επαγγελματικά με πρόσωπα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, η CRI μπορεί να σας βοηθήσει.

Παρέχουμε συμβουλές οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να βοηθούν διευθυντές εταιρειών, άτομα και επιχειρήσεις, ώστε να ξεπεράσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε την καλύτερη λύση που θα οδηγήσει στην οικονομική και ομαλή αποκατάσταση. Συνεργαζόμαστε στενά με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για να διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όσο πιο νωρίς επικοινωνήσετε μαζί μας τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχουμε για να σας βοηθήσουμε.